En helg med Yin Yoga

Jag har fått uppleva något underbart! En yoga helg med denna fantastiska kvinna på Clarion Hotell i Arvidsjaur. Mitt första möte med Yin Yoga och jag är näst intill frälst känns det som haha :-) Yin Yoga är något annorlunda än den traditionella yogan. Man jobbar mycket i sittande och liggande ställningar där man lyssnar väldigt mycket på kroppen och använder mjuka kuddar, filtar och andra hjälpmedel för att inte gå ut i ytterlägen och skada kroppen. Responsen blev för mig en kropp som kände sig trygg, älskad och omhändertagen och jag kunde slappna av och vara närvarande i alla övningar utan krav på perfektion eller prestation. Man stannar i alla ställningar länge och det kändes som att det var precis det min kropp tyckte om… att jag gav den tid!

Den kärlek och närvaro denna kvinna förmedlar under passen är helt otrolig! Den förståelse och ödmjukhet som hon uttrycker till sina elever… Mina ögon fylldes av tårar när hon först började att prata till oss när vi låg där med slutna ögon under våra filtar, hennes närvaro är helt otrolig! Nu hade jag inte bara lyckan att få ha henne som helgens yoga lärare hon är också en älskad vän sedan många år :-) Tack Ann-Charlotte Pavval för en helt fantastisk helg där vi också hann med att ta lite bilder i en helt otrolig miljö med fåglar som spelade magiskt vackert. Magi!!!

Jag vet att det kommer att komma fler yoga helger med Anncha i Arvidsjaur på supermysiga Hotell Clarion så håll utkik om ni vill ge er själva lite extra kärlek och omtanke :-)

KRAM!!!!

Inlägget är postat i Uncategorized