Publicerat i Uncategorized 1 Comment

Att duga

Har du som jag hört andra eller dig själv säga att du duger? Jag undrar vad vi egentligen menar. Att duga -vad betyder det? Jag förstår att man i sin svenska ödmjukhet kan uttrycka att man nog allt duger, men för mig klingar det med en något negativ underton. När du väljer pralin från chokladasken väljer du den du upplever duger eller den som verkar vara den allra godaste? Ja, jag trodde väl det! Välj att se dig själv som den där utsökta pralinen. För det är ett val, ett val vi gör varje dag! Påminn dig själv om hur underbar du är, hur unik och speciell just du är! För det har aldrig funnits och kommer aldrig finnas någon som dig!

Tycker du detta är svårt och känns väldigt främmande men är något du vill och längtar efter? Om du börjar samtala med dig själv på ett mer kärleksfullt sätt så kommer det bli mer och mer självklart och till slut har du vänt ett mer negativ inre dialog till en mer positiv. Börja i spegeln -säg något fint om dig själv. Jag säger inte att det är lätt eller går i raketfart, men det går och säkert lite fortare än du tror!

En positiv syn på dig själv och ditt inre så väl som ditt yttre vinner inte bara du själv på utan hela din omgivning. När du tycker om dig själv så smittar den positiva, tillåtande energin av sig till andra människor. För att inte tala om den positiva påverkan detta har på våra barn och ungdomar som i dag växer upp med enormt mycket intryck och tuffa ideal, inte minst kring sitt utseende. Om vi äldre tänker på hur vi talar till och om oss själva så är jag övertygad om att vi ger dem en enormt mycket stabilare grund att stå på. Vi är deras förebilder för en positiv syn på sig själva.    

Så låt oss våga älska oss själva från topp till tå, för vad för fantastiskt kan hända då! Njut av dig själv och livet vackra kvinna och, njut av att vara du och ingen annan! Blir så mycket roligare då :-)

Önskar du min hjälp med bilder som speglar den du är och som ger kraft och energi, läs mer om mitt KraftPaket.

På bild underbara konstnären Eva Sundqvist Bäckman :-) Tusen tack Eva!

Stor kram!

Publicerat i KraftPorträtt

Vinn en halv dag med mig och min kamera :-)

För mig har bilder alltid varit magiska. Det finns något speciellt och vackert i att titta på en bild av en människa. Där finns inte plats för ord eller gester utan där står man ganska naken inför sin egen eller beskådarens blick :-) Kanske är det därför många av oss tycker bilder tagna av oss själva är så jobbiga? Vem vill inte vara fin på bild och känna att bilden speglar den man känner sig som på insidan? Det vill i alla fall jag :-)

Är du över 35 år och önskar riktigt fina bilder av dig själv så var med och tävla om en fotografering med mig. Vi kommer att fika, surra och fotografera dig i vacker natur där vi får vara ifred utan nyfikna blickar. Du kommer att vara mitt fullaste fokus under några timmar och min önskan är att denna stund ska ge dig kraft och energi till vad just du behöver och längtar efter i ditt liv.

Skriv in några rader om dig själv till mig och berätta om vem du är på info@fotografandrea.se. Jag kommer att välja person med hjärtat :-) För de som inte vinner finns andra små gåvor. Min önskan är att få visa någon eller några av dina bilder i mina sociala medier och skriva några ord om dig :-) Känner du att nej aldrig, så är det kanske just du som behöver detta allra mest!

Tävlingen pågår till fredag 18/8 och du måste ha möjlighet att komma till mig vardagar mellan kl 12.00-16.00.

Våga och hoppa och njut av att vara just du!!! Livet är här och nu :-)

KRAM!!!

Publicerat i Uncategorized