Kraftporträttet

– Som fotograf vill jag på mitt sätt bidra till att vi kvinnor ska kunna se på oss själva med mer kärleksfulla ögon. Med KraftPorträttet hjälper jag till med den inre dialogen som du har om dig själv och ditt utseende och hjälper tankarna mot en mer positiv riktning. Genom KraftPorträttet vill jag ge dig kraft och energi till att njuta av att vara underbara du och ingen annan!

Finns ingen som du, har aldrig gjort och kommer aldrig göra, du är unik med dina yttre och inre egenskaper precis som alla andra! När vi jämför oss och försöker matcha påhittade och föränderliga ideal så går vi en match som vi aldrig någonsin kan vinna. Det som händer är att vi tappar bort vår egen energi och utstrålning, det där underbara och speciella som är du!

Har du jobbigt med att titta på bilder av dig själv, flyr du så snart en kamera plockas fram? Känns det som att du har väldigt få bilder av dig själv som du tycker om? Då är KraftPorträttet något för dig! Med min kamera och mitt personliga sätt att jobba kommer jag hjälpa dig med bilder som ger glädje, stolthet och styrka. Bilder som speglar dig!

Kanske har du varit krasslig en längre tid, haft hjärtesorg och tappat bort dig själv och din personliga kraft. Eller är det helt enkelt dags för att fira dig själv och den vackra kvinna som du är med kraftfulla bilder som speglar ditt inre och yttre. Vilken situation du än är i så är du varmt välkommen till mig så ska jag ta hand om dig på mesta och bästa sätt!

 

Din dag hos mig börjar med en fika och stärkande surr. Sen hjälps vi åt med val av kläder och accessoarer som du tagit med innan det är dags för en energifull och rolig fotografering. När fotograferingen är klar tar det 1-2 veckor tills du får se dina bilder via ditt privata webgalleri. Där väljer du sen den bild som du önskar som ditt personliga KraftPorträtt. Från fotograferingen får du sedan en vacker väl arbetad förstoring i storlek 30x40 cm som jag önskar ska hänga på en för dig speciell plats i ditt hem. KraftPorträttet vill jag ska påminna dig om att aldrig någonsin glömma den vackra kvinna och människa som du är!

 

 

I Kraftporträttet ingår

Fotografering inkl redigering

1 st förstoring av valfri bild, 30x40 cm

Uppstartspris 2 900 kr (ord pris 3 500 kr)

– Helt fantastiskt fina bilder! Jag tittar på dem om och om igen och förstår inte riktigt att det är jag. Samtidigt som jag blir stolt att jag ser ut precis så där!

– Du är så otroligt duktig så jag blir nästan gråtfärdig, du lockar verkligen fram det bästa hos mig!

Mina tankar kring Kraftporträttet

Vi är så många som lever med tankar och känslor som säger att vi inte riktigt duger, att det alltid finns något att kritisera och förbättra. Jag har själv levt med uppfattningen om att “det borde vara bättre” så länge jag kan minnas och jag är uppriktigt sagt enormt trött och less på detta fenomen som jag ser som en enorm epidemi ibland oss oavsett ålder eller utseende…

Jag önskar att jag haft någon som sett mig och det osäkra i mig, hjälpt mig punktera det där missnöjet som aldrig ville försvinna vad jag än gjorde. Någon som sa ifrån att detta är inte ok! Vi är inte här på jorden för att hitta fel på oss själva, vi är här för att njuta av att vara oss själva. Vi är alla vackra, precis som vi är, och det kan vi behöva bli påminda om ibland – eller ofta. Just detta, älskade kvinnor, vill jag hjälpa till med. Jag vill på mitt personliga sätt bidra med bilder som speglar den just du är. Bilder som visar att det är dags att omfamna och älska dig själv och leva ditt liv till fullo. Vi är alla gudinnor.

Förstår vi alla vår egen unika skönhet kan vi också föra detta arv vidare till våra barn och ungdomar som kan växa upp till starka, självständiga och självälskande kvinnor! Kärlek föder kärlek…