Om mig

Så länge jag kan minnas har jag älskat bilder av människor. Att få vara en del av att skapa minnen för livet tillsammans med mina kunder är bland det bästa som finns! Fina bilder är något man aldrig någonsin ångrar, däremot avsaknaden av dem… Jag brinner starkt att ta fram det vackra och unika hos varje person och få dem att känna sig avslappnade och roade framför kameran. Att komma till mig önskar jag ska vara riktigt kul och upplyftande och bilderna vill jag ska ge en känsla av stolthet och glädje:-).

Min intention som fotograf är att fånga på bild det som jag ser med hjärtat och bemöta varje kund med största respekt samt hålla högsta möjliga kvalitet från bemötande till slutresultat. Det  finns verkligen hur mycket som helst att fortsätta lära inom fotografi och jag vill aldrig, någonsin sluta utvecklas.

Ni är varmt välkomna till min studio som jag har på övervåningen av mitt hus. Jag har alltid drömt om att kunna jobba hemifrån och efter många års idogt renoverande är jag äntligen där:-). Ni är VARMT välkomna till mig!!!

 

Välkommen att kontakta mig så svarar jag så snart jag kan!

Kram Andréa