priser

Det finns många duktiga fotografer därute, alla med sin egen personliga stil. Så ta er tid att titta runt för att hitta den fotograf vars bildstil ni gillar bäst så tror jag ni kommer att ha störst chans att bli levererade fina bilder som ni kommer att ha glädje av för all framtid. Skicka mig gärna ett mail om ni har frågor och funderingar om vem jag är, mitt sätt att jobba eller vad som helst,  jag finns här för er!

 

Här kommer lite info om hur det funkar när ni bokat tid hos mig samt mina priser.

 

När ni kommer till mig i Holmsund där jag har min studio så bjuder jag gärna på en kopp med något varmt att dricka och lite surr innan vi sätter igång att fotografera. För mig är det jättekul att få lära känna dig/er en stund innan ni står framför kameran så att bilderna så mycket som möjligt kan spegla er på allra bästa sätt. Om ni önskar bilder utomhus och vädret tillåter så fotograferar jag er gärna utomhus i övrigt så huserar vi i min studio:-).

 

Efter att vi fotograferat och haft roligt i ca 1,5 timme så tar det ca 1-2 veckor (beroende på hur mycket jobb jag har) tills ni får era bilder levererade via ert eget privata webgalleri. Varje bild som ni tittar på i galleriet är omsorgsfullt och smakfullt redigerade (läs gärna här hur jag tänker kring redigering), jag visar aldrig oredigerade bilder. I galleriet väljer ni sedan de bilder, storlekar och antal ni önskar att köpa. Jag blandar mellan svartvitt och färg eller endast någon av dem beroende på kundens önskemål.

 

Privatperson

Fotografering ca 1,5 timme inkl redigering, 990 kr vardag, helg 1 200 kr.

Prislista för beställning av bilder finns här:-).

Jag åker gärna och besöker er om ni så önskar. Inom Umeås gränser ingen extra debitering. Utanför Umeå så debiterar jag 45 kr/mil samt kostnad per timme vid ev längre pendling.

 

Företag

Kontakta mig gärna och berätta om era behov och önskemål så kan vi gemensamt komma överens om något som passar just er.

Prislista har ni här:-).

 

Presentkort

Önskar ni ge bort ett presentkort så välkommen att kontakta mig så hjälper jag er med detta!

 

Styling och makeup

Önskar ni styling och makeup inför er fotografering så vill jag varmt rekommendera gänget på Pia Stylist i Umeå.

Kontakta dem på  090-14 90 80‎ för mer information.

Kvinnoboost

Så många av oss kvinnor tycker det är jättejobbigt att stå framför en kamera eller se på bilder av oss själva. När vi borde vara våra egna bästa supporters och lyfta oss själva så tar i stället ofta den negativa och fördömande rösten över och det känns allt annat än bra inombords. Jag har funderat på detta väldigt länge och känt att jag vill på mitt eget sätt kunna bidra till att vi ska se på oss med mer kärleksfulla ögon och få bilder av oss själva som ger kraft, energi och jäklaranamma. Stärkande bilder som hjälper dig framåt med vad just du vill i livet och som ditt hjärta längtar efter.

Fotografering inkl förstoring 30×40 cm

(ord pris 3 500 kr) uppstartspris 2 900 kr

Varmt välkomna höra av dig med frågor och funderingar!