Trädstammar här… trädstammar där…

De som känner mig vet att jag älskar att fotografera utomhus, friheten och kreativiteten som det ger mig gör mig helt enkelt lycklig och tillfreds:-). Härlig skog och vackra träd är något som jag aldrig kan få nog av, det finna bara ett litet problem… trädstammar… När man hittat det där fina ljuset och personen eller personerna man ska fota är precis så där som jag önskar och så tittar jag i bakgrunden och vad ser jag då,  jo en tjock trädstam som skapar en förlängning av någons huvud… Inte snyggt!!!! Därför är tyvärr skog något som jag brukar passa mig för om inte skogen ligger långt borta i bakgrunden eller som här med min fina modell Anna Lantz att jag fotar med extremt stor bländare 1.4 eller 1.8. Det är en chansning, väldigt lätt att personen i fråga hamnar ur fokus men oerhört läckert när det fungerar:-). Tack Anna för en jätterolig fotografering, visst blev hon underbart fin!!! Kraam på er!!!

F4 F11 F32 F54 F80

SV97 SV34

Inlägget är postat i Modellportfolio