Vinn en halv dag med mig och min kamera :-)

För mig har bilder alltid varit magiska. Det finns något speciellt och vackert i att titta på en bild av en människa. Där finns inte plats för ord eller gester utan där står man ganska naken inför sin egen eller beskådarens blick :-) Kanske är det därför många av oss tycker bilder tagna av oss själva är så jobbiga? Vem vill inte vara fin på bild och känna att bilden speglar den man känner sig som på insidan? Det vill i alla fall jag :-)

Är du över 35 år och önskar riktigt fina bilder av dig själv så var med och tävla om en fotografering med mig. Vi kommer att fika, surra och fotografera dig i vacker natur där vi får vara ifred utan nyfikna blickar. Du kommer att vara mitt fullaste fokus under några timmar och min önskan är att denna stund ska ge dig kraft och energi till vad just du behöver och längtar efter i ditt liv.

Skriv in några rader om dig själv till mig och berätta om vem du är på info@fotografandrea.se. Jag kommer att välja person med hjärtat :-) För de som inte vinner finns andra små gåvor. Min önskan är att få visa någon eller några av dina bilder i mina sociala medier och skriva några ord om dig :-) Känner du att nej aldrig, så är det kanske just du som behöver detta allra mest!

Tävlingen pågår till fredag 18/8 och du måste ha möjlighet att komma till mig vardagar mellan kl 12.00-16.00.

Våga och hoppa och njut av att vara just du!!! Livet är här och nu :-)

KRAM!!!

Inlägget är postat i Uncategorized